Támogasson minket!
Bankszámlaszámunk: 11748069-20034371
Dárdai Miklós

Dárdai Miklós

alapító tag

Minden 1993-ban kezdődött…
Én a zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum vízisport telepének a vezetője voltam, viszonylag friss TF-es diplomával a zsebemben. Akkoriban a Magyar Életmentő Egyesület vízimentő tanfolyamokat tartott Zánkán, így kézenfekvő volt, hogy én is elvégezzem. A „fertőzöttségem” innen datálható. Szerencsés voltam, mert olyan emberekkel találkoztam a vízimentés kapcsán, akik igazán elkötelezettek voltak (és még mindig azok), így engem is magával ragadott a lelkesedésük és kitartásuk. Így váltam én is vízimentővé. Olyannyira, hogy alapító tagja lettem az 1999-ben életre hívott Vízimentők Balatoni Szakszolgálatának, amely most Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és Önkéntes Tűzoltó Egyesület néven ismert. Ott az alelnöki tisztet töltöm be, valamint harmadmagammal a Vízimentésért Alapítvány alapítója vagyok.

1991-óta élek a Balatonnál, eddigi munkahelyeim is a vízhez kapcsolódnak: 1992-től 2008-ig a zánkai tábor vízisport telepét vezettem, 2008 óta pedig a csopaki Kereked Vitorlás Klub létesítmény vezetőjeként dolgozom. Feleségemmel és két gyermekemmel Alsóörsön lakunk.

Visszatekintve a kezdetekre, úgy gondolom, hogy nagy utat jártunk be, büszke vagyok az eddig elért eredményekre, ugyanakkor előttünk legalább ekkora út áll még, melynek bejárása sok izgalmat kínál a jövőben is…